#PORTALDEIGUALDAD. Campanya per la Igualtat entre dones I homes en els Museus I en l’Educació. Entrevista Colectiva Portal de Igualdad.

publicado en: arte, feminismo, igualdad | 0

Fuente LOS OJOS DE HIPATIA el 27 de mayo de 2021

Entrevista a la COLECTIVA PORTAL DE IGUALDAD en directe

PROGRAMA MATINAL  ‘SUD’ de Ràdio Malva, conduït per Oscar Garcia

DIJOUS 27 DE MAIG A LES 11:00H

RÀDIO MALVA 104.9fm

Ràdio Malva és una emissora autogestionada, assembleària, no comercial i sense ànim de lucre que vol donar veu a la gent protagonista de projectes de lluita i canvis socials.

A través de les ones d’esta emissora rebel amb més de 15 anys d’història, parlaran algunes de les persones que formen part de la Colectiva Portal de Igualdad, creada arran del projecte artístic i reivindicatiu iniciat en setembre de l’any 2020 per l’artista, comissària i activista feminista Mau Monleón Pradas.

L’artista acompanyada per l’escriptora i crítica d’art Amparo Zacarés Pamblanco (València ); l’artista multidisciplinària Manola Roig (Sueca-València); l’artista visual Celeste Garrido (Marín-Pontevedra) i  l’artista, curadora i editora Lilian Amaral (São Paulo-Brasil), en representació de les persones, dones i homes, que formen la Colectiva Portal de Igualdad parlaran del seu projecte nascut a partir de la campanya participativa promoguda per Mau Monleón reclamant la creació d’un Portal d’Igualtat en museus  i centres artístics.

Totes elles ens contaran les raons i les accions realitzades al voltant d’este projecte que reivindica una gestió museística que incorpore models efectius d’actuació més justos i igualitaris. 

Colectiva Portal de Igualdad.

COMPARTIR