MAV al territori d’Alacant, Castelló i València va participar a IGUALMENT FEST 2021

publicado en: arte, feminismo, igualdad | 0

El passat diumenge 28 de novembre MAV al territori d’Alacant, Castelló i València va participar a IGUALMENT FEST 2021 i va ser una ocasió per donar a conèixer al públic general els objectius de l’associació.

MAV (MUJERES EN LAS ARTES VISUALES)  és L’Associació de Dones en les Arts Visuals , composta per  més  de 650 sòcies procedents de tots els territoris de l’Estat espanyol, que abasem els diversos ambits de les arts: investigadores, artistes, comissàries, gestores culturals, docents, galeristes, periodistes especialitzades, directores, coordinadores i tècniques de centres d´art, editores, dissenyadores, critiques, col.leccionistes, arquitectes, etc.

És una entitat sense ànim de lucre i treballa  per a conseguir  el principal objectiu: promoure la igualtat real i efectiva entre dones i homes dins del nostre sector, exigint l’aplicació de l’article 26 de la Llei d’Igualtat.

L’entitat defensa des de l’activisme feminista, els drets de les dones artistes i visibilitza aquelles inciatives que contribueixin al fet que les dones siguen part activa i apoderada en una societat democràtica, equànime i diversa.

 

COMPARTIR